فارسی
English
جستجو
ابزارهای راه اندازی کارگاه نجاری ( خانگی )
همیشه برای راه اندازی یک کارگاه یا کسب و کار نیاز به ابزار و تجهیزاتی است که بنا به نیاز ها و شرایط موجود‌‌ می‌تواند متفاوت باشد.و این تفاوت ها‌‌ می‌تواند در اندازه ، توان ، قیمت و …. باشد.همراهان همیشگی آی چوب در ایمیل ها نظراتشان درخواست داشتند تا لوازم مورد نیاز برای راه اندازی یک کارگاه نجاری خانگی را نام ببریم و توضیحاتی در این زمینه ارائه دهیم….

برای ساخت لوازم چوبی خواه و ناخواه نیاز به ابزاری مانند اره فلکه ، دستگاه 3 کاره یا 4 کاره , گندگی است که به نظر من  استفاده از این وسایل در محیط مسکونی کاری اشتباه است ، به دو دلیل : اول  در بیشتر از خانه ها فضای کافی برای نگهداری از این ابزار وجود ندارد و  دوم: به واسطه‌ی سر و صدا و خاک زیادی که تولید‌‌ می‌کند موجب آزرده شدن همسایگان و اهالی خانه‌‌ می‌شود.پس پیشنهاد من به شما این است که از محیطی کارگاهی برای استفاده از این تجهیزات بهره بگیرید.

اگر دوست دارید سازه ای کوچک چوبی یا لوازم معمول چوبی مانند میز ، صندلی ، جاکفشی و … بسازید ، چوب مورد نظر را در یک کارگاه نجاری مجهز، برشکاری کنید و سپس برای اسمبل ( سرهم بندی ) به کارگاه خانگی انتقال دهید و مابقی فرایند تولید را ادامه دهید.و اما تجهیزات مورد نیاز:

اره فارسی بر : از این اره برای برش جوب در اندازه ها و زوایای مختلف استفاده‌‌ می‌شود که بیشتر بحث زاویه چوب در این دستگاه مد نظر است.به عنوان مثل اگر در نظر دارید قاب عکس چوبی بسازید . که البته در مطلب قبل به طور مفصل درباره آن توضیحاتی داده شد.

اره عمود بر چکشی: به وسیله‌ی این اره‌‌ می‌توانید چوب را به هر شکلی که مد نظر دارید برش دهید و از قدرت عمل بیشتری بهره بگیرید .  به وسیله‌ی اره عمود بر‌‌ می‌توانید چوب ها را به شکل منحنی به سادگی برش دهید.از این اره هم میتواند چوب را در زوایای مختلف برید ، اما دقتش به اندازه‌ی فارسی بر نیست.در آینده درباره این وسیله نیز توضیحاتی خواهیم داد.

فرز دستی: از فرز دستی‌‌ می‌توان استفاده های مختلفی کرد و به واسطه‌ی تیغه های متنوعی که دارد ، عملیاتی مانند ساخت زوار ، بارگیری از چوب,سوراخ کاری,ابزار زنی لبه های چوب ، درج اشکال مخلف بر روی سطح چوب و بسیاری از کار های دیگر، که به زیبایی و سرعت عمل در کار‌‌ می‌انجامد.

دریل ( مته برقی ): از این ابزار برای سوراخکاری چوب استفاده‌‌ می‌شود که باید مته‌ی مخصوص چوب را برای این کار انتخاب نمود.بهتر است در زمان خرید دریل برقی ، مدل های دیمر دار را انتخاب کنید تا بتوانید جهت باز و بسته نمودن چوب هم ،  از آنها استفاده کنید.

منگنه کوب و میخ کوب:به وسیله‌ی این ابزار جانبی که به پمپ باد متصل‌‌ می‌شود ،‌‌ می‌توانید اتصالاتی موقتی ایجاد کنید تا سازه به صورت  موقت به یکدیگر متصل شود و پس از چسب کاری ، محکم  شود.منگه کوب در صنایع مبل سازی کاربرد فراوانی دارد.

پیچ بند شارژی: استفاده از پیچ بند شارژی کار را آسان و سریع پیش‌‌ می‌برد و عملیات باز و بسته نمودن پیچ ها در سریع ترین حالت ممکن صورت‌‌ می‌دهد و به واسطه نداشتن سیم ، دست و پاگیر نیست و کار به آسانی انجام‌‌ می‌شود.

9.لوازم دیگری که مورد نیاز است: تراز ، مداد ، چسب چوب ، چکش ، میخ ، متر ، انبر دست ، پیچ گوشتی دو سو و چهار سو ، میخ کش ، گونیا ، جعبه ابزار و بسیار لوازم دیگر که در حین کار به وجود آنها نیاز پیدا‌‌ می‌کنید.

اما برای آشنایی هرچه بیشتر با لوازم نجاری در مورد سه دستگاه اصلی که در بخش اول ذکر شد ، بیشتر توضیح‌‌ می‌دهم:

سه کاره :این دستگاه از یک موتور تشکیل شده است که سه بخش از دستگاه را به حرکت در‌‌ می‌آورد:

اره گرد(برش)
رنده
مته

که هرکدام وظیفه‌ی مخصوص به خود را دارند و به خاطر تنوع استفاده هر قسمت و کارایی متفاوتشان نیاز به توضیح بیشتر نیست.این دستگاه ها در مدل های 2 ، 4 و 5 کاره هم موجود است.

گندگی: دستگاهیست با موتوری نسبتا قوی که با گرداندن تیغه مارپیچ آن لایه ای نازک از تخته و یا الوار را بر میدارد و آن را تا حد ممکن صاف و صیقلی‌‌ می‌سازد.معمولا گندگی 3 فاز و 5 تیغه کارکردی به مراتب بهتر نسبت به گندگی های تک فاز با سه تیغه را دارد.

در پاین باید بدانید که هرکدام از دستگاه های ذکر شده توضیحات و آموزش های مربوط به خود را دارد و انشاالله در آینده مطالبی مفید و کاربردی و کامل در مورد هرکدام از این ابزار های ذکر شده منتشر خواهیم کرد.

اره فلکه: دستگاهی در توان و اندازه های مختلف که از یک موتور برقی ، فلکه فلزی ، اسکلت و اره فنری حلقوی تشکیل شده است.معمولا این دستگاه ها به صورت ایستاده‌‌ می‌باشد و الوار را بر روی صفحه مندرج فولادی  به حرکت در‌‌ می‌آورند تا برش صورت پذیرد.

پیچ دستی: وظیفه‌ی نگهداری و اتصال بهتر بین قطعه های چوب را به عهده دارد . به عناون مثال برای پرس سرد ، پس از چسب کاری قطعات و اتصال آنها به یکدیگر ، از پیچ دستی برای وارد آوردن فشار به قطعات و اتصال درست و دقیق استفاده‌‌ می‌شود.پیچ دستی در اندازه ها و کیفیت مختلف موجود است.

پمپ باد: از پمپ باد میتوان  برای راه اندازی دستگاه منگنه کوب ، میخ کوب و خاکگیری تجهیزات استفاده کرد.اگر لوازمتان را پس از اتمام کار خاکگیری کنید ، عمر بیشتر و کارکرد بهتری خواهند داشت .نیاز نیست پمپ باد قوی و سنگین خریداری کنید ، مدل 50 لیتری آن برای شما کافیست و نیاز های شما را برطرف‌‌ می‌کند.با نصب پیستوله و شیلنگ ارتباطی ،  برای رنگ آمیزی هم میتوانید از آن استفاده کنید.
تمامی حقوق این سایت برای شرکت صنایع کاکتوس سبز محفوظ است
cactus-sabz.comcactus-sabz.com - زشزفعس-سشذظ.زخئ - صصص.زشزفعس-سشذظ.زخئ